Alla trådar i Eforum

add favorite.

Port till Gmod server [Råd] En timme sedan

Hej,

 

Jag starta server med port 27016 visste är det bara att öppna port 27016 TCP/UDP och inget mer? Som jag har läs lite så öppna dom även 27005 och 27030 men det behöver man inte för att göra en Gmod server?

Dålig utskrift efter byte av bläckpatron En timme sedan

Hej,

 

Har nyligen köpt en Canon MG7150. Den svarta patronen som kom med bytte jag för någon dag sedan, men får inte till några  bra utskrifter.

 

Det vänstra pappret är utskrivet från datorn, det högra utskrivet från skrivarens egna test.

 

Jag har provat annan patron, annan dator, ominstallation av medföljande drivrutiner, skrivarens rengörings- och justeringsprogramprogram.

 

Vad göra?

 

20141021_0959451.jpg

 

 

Kontrollpanelen i Windows 8.1 slutar svara vid högerklick 19 timmar sedan

Helt plötsligt kan jag inte högerklicka i kontrollpanelen utan att den slutar svara. Jag kan öppna mappar och filer utan problem, men om jag högerklickar för att tex kopiera hänger den upp sig. Samma resultat om jag t ex vill skapa en ny mapp från verktygsfältet oavsett om det är Bilder, Dokument eller Filmer.

Samtidigt har också OneDrive försvunnit från menyn! Funderar om det är någon av uppdateringarna i går som spökar till det? Någon som kan ge mig ett tips?

Ej äkta Windows 22 timmar sedan

Jag kan inte starta datorn på normalt sätt, jag får ett meddelande om att Windows inte är äkta - vilket det är! Detta har hänt mig några gånger tidigare men då har det hjälpt att starta om datorn men nu vägrar den starta normalt. Jag kommer så långt att jag skriver in lösenordet och sedan visas "välkommen" i en halv minut, sedan får jag felmeddelandet och kommer inte längre. Datorn går dock att starta i felsäkert läge vilket jag kör i just nu när jag skriver inlägget. Hur ska jag övertyga operativet att det är äkta?

/Tomas

 

Gratis VPN? 22 timmar sedan

Fick just ett erbjudande om gratis VPN från Avast vars antivirusprogram jag nyttjar. Vilka ev. nackdelar skulle detta kunna medföra?

 

Någon?

Lumia 920-930 och trådlös laddning? 23 timmar sedan

Någon som vet och kan bekräfta att jag kan fortsätta använda min trådlösa laddare till min Lumia 920 om jag uppgraderar till Lumia 930?

 

Eller måste jag även köpa ny laddare?

Irriterande klocka Länge sedan

Hur får man bort klockan med dag och datum  som kommer upp hela tiden längst ned på skrivbordet och sök dela start enheter och inställningar till höger på skrivbordet. Det är väldigt irriterande.Man vill ju ta fram det när man själv vill Jag har en ACER laptop med Win.8.1 med touchskärm

 

Mvh.Mats

Outlook vs Chrome Länge sedan

För några dagar sen så började min Outlook helt plötsligt krångla. Jag kan inte längre klicka på länkar i mail.

Jo länken funkar när chrome är stängt. Är chrome öppet så kommer jag inte ut. Det funkar när Firefox och Internet Expl är öppna. Vad ligger problemet?

Linux: kärnor dela upp dom till olika saker Länge sedan

Hej,

 

Behöver hjälp med hur man bestämmer vad Linux kärnor ska används till?, så här vill jag har det

 

 

Om jag inte miss fel så kallar mig kärnor för CPU0 CPU1 ...

CPU0: ska gå till Linux system.
CPU1: Ska gå till spel server.

 

 

Hur fixar jag det här så skulle det vara bäst!

 

//om jag inte miss fel så kan man göra det här på Windows och då både man kunna göra det på Linux?

 

 

 

Tack för alla snabba svar!

 

 

Förbättra VHS-videokvalitet-samma fil i flera timelinespår Länge sedan

Jag använder numera Magix Movie Edit Pro 2014 Plus för redigering av både gamla VHS-filmer, som jag har överfört till avi-filer, och nya mts-filer. För att förbättra kvaliteten (skärpa, färg osv) använder jag ibland först Virtual Dub och Virtual Dubfilter på avi-filerna, och de verktyg som Magix har. igår när jag skulle redigera en gammal "VHS-avi"-fil i Magix, drabbades jag plötsligt av en vild ide innebärande att jag drog den importerade avifilen till flera timelinespår så att filerna blev "lager på lager". När jag därefter spelar  upp filmen i Magix spelas således, inbillar jag mig, alla spåren upp samtidigt och eftersom de är identiskt lika, blir det samma upplevelse som att spela upp ett enda spår. Jag är förmodligen ute och cyklar när jag påstår att jag inbillar mig att skärpan är bättre än när jag låter timelinen bara innehålla ett spår med avi-filen. Är detta en illusion som förorsakas av min förhoppning eller blir faktiskt skärpan bättre om t ex fem identiska filer spelas upp tillsammans på detta sätt?

 

Installera Vista X64 på en X86-dator Länge sedan

Jag har en skiva med windows vista X64.

Datorn som behöver ha nytt operativsystem är en X86-baserad dator med Win. XP Home 32bit.

I den sitter en CPU med denna info: X86 Family 15 Model 107 Stepping 1 AuthenticAMP~2200mhz

Dator har endast 2gb i ram och kan inte ha mer.

 

Är det dumt att installera ett Operativsystem med X64 i denna dator?

 

1_zps3cae7cf7.jpg

2_zps95176c21.jpg

Ett litet mysterium Länge sedan

Satt och tittade på strömmad video då allt blir tyst och svart. Vid ett strömavbrott brukar ju en laptop direkt byta till batteridrift men så skedde inte. Inte heller gick datorn att återstarta - heldöd alltså.

 

Jag började frukta mitt andra totala datorhaveri inom samma månad och funderade frustrerad på att gå över till Apple. Men hustrun, som vet ännu mindre om datorer än jag, ville inte ge upp utan satte sig ned vid datorn och började kolla runt. Hon upptäckte snart att nätsladden var dåligt ansluten till adaptern och åtgärdade detta varefter datorn kunde startas och användas som vanligt igen!

 

Men varför gick inte datorn spontant över till batteridrift  då den tappade nätströmmen? Varför gick den inte att starta? Och varför blev allt normalt sedan nätströmmen återställts?

 

Frid och fröjd igen alltså men frågorna gnager - någon som kan förklara?

Linux: Problem med rättigheter stort problem! Länge sedan

Hej,

 

Jag har gjort så här.

sudo useradd master
sudo useradd robin

/opt

sudo chmod 770 -R /opt/djur
sudo chown master:robin -R /opt/djur

Problemet är att när "robin" ska göra en mapp så blir mappen så här "4 drwxrwxr-x 3 robin robin 4096 Oct 18 23:27 kor" men när han gör mapp så vill jag att det ska blir så här "4 drwxrwx--- 2 master robin 4096 Oct 18 23:09 kor" så hur fixar jag det här på bästa sättet?

 

/opt/djur/kor är bara ett test namn för lättare vid förklaring.

Webbutvecklare sökes Länge sedan

Jag söker en webbutvecklare/programmerare som affärspartner för att genomföra min affärsidé tillsammans. Det är en nytänkande och väldigt skalbar ide som jag tror kan bli bra med rätt personer involverade. Fördel om du bor i Stockholm eftersom jag gör det. Skicka ett mejl med några rader om dig själv/din kompetens om du är intresserad!

 

noroae@gmail.com

Windows 8.1 startmeny Länge sedan

Jag har fått för mig att iom windows 8.1 så ska man kunna få tillbaka den klassiska startmenyn nere i vänstra hörnet. Googlade fram denna länk: http://windows.microsoft.com/sv-se/windows-vista/change-the-start-menu-to-classic-view men jag har ingen flik som heter startmeny. Använder windows 8.1 Pro

 

Hur får man fram den klassiska startmenyn i windows 8.1?

Öppna word dokument fungerar inte Länge sedan

Hej!

 

Jag har en fråga, när jag ska öppna ett dokument i Word, så när jag högerklickar på dokumentet så kommer det upp, "öppna", och då kommer jag till Microsoft works framsida. Det brukar finnas en rad i menyn där det står "öppna med program" och så klickar jag på öppna med Word och så öppnade dokumentet sig. Men nu har den raden försvunnit och det står bara "öppna" så jag får inte upp det som jag har skrivit. Hur får jag fram "öppna med program" ?

 

Mycket tack för ett gott råd!

 

 

Fil med för långt namn Länge sedan

Jag laddade ner en film och hade lite bråttom, såg inte att helt stycke beskrivande text om filmen kom med i filnamnet. Nästa dag skulle jag spela upp filen, vilket förstås inte gick. Filnamnet är för långt. Filen går inte att öppna, Jag fick tanken att man kanske kunde ändra namnet i en hex editor men det går inte att öppna i en sådan heller.

 

Behöver jag tillägga att filmen inte längre finns tillgänglig för ny nedladdning?

 

Nu undrar jag om det är något man kan göra med filen utom att kasta den?

Sakernas Internet (Internet of Things) Länge sedan

Jag undrar vilken information som finns om detta, helst Svenskspråkig.

 

Jag är tex intresserad av egna aplikationer, som att koppla mitt kylskåp etc till Internet.

Alltså koppla äldre saker som inte har det från början.

 

Så vad jag förstår behövs en liten webserver och programvara till den, samt olika givare och något reläkort eller liknande.

Om man nu ska bygga själv...

 

Eller finns färdiga lösningar att  koppla till tex köksapparater att köpa ?

 

Kan ju vara en tex modul för kylskåp med Wifi och strömanslutning och allt inbyggt från början....

 

Fel 651 vid internetuppkoppling Länge sedan

Hej!

 

Jag har installerat Windows 8.1 Pro i en dator med fast internetuppkoppling. Allting fungerade till en början utan problem men plötsligt förlorade datorn kontakten med nätet och när jag ska försöka koppla upp den igen får jag fel 651. Det går att koppla datorn till ett trådlöst nätverk, men jag skulle hellre vilja ha internet via ethernet-kabeln.

 

Det är tydligen ett känt fel förstår jag när jag googlar på problemet men jag har ännu inte hittat någon lösning jag kan tillämpa.

 

Tacksam för konkreta tips på åtgärder för att få tillbaka den fasta internetuppkopplingen.

 

/Gunilla

 

Helt oväntat hittade jag i enhetshanteraren att nätverkskortet var inaktiverat. När jag aktiverade detta löstes problem. Men jag undrar förstås hur det plötsligt kan inaktiveras av sig självt. Nu har jag i alla fall internetåtkomst.

 

/Gunilla

Skrivare sönder nu igen :-( Länge sedan

Skrivare borde det vara skottpengar på. :-( Jag skulle skulle skriva ut från Google maps och då kom det ingen text inte ens papperet matades fram. Vet inte om alla kontakter sitter i . Jag får kolla det imorgon. Jag löste det genom att skriva av det jag behövde för hand. Den bästa skrivaren jag har haft var en panasonic matrisskrivare. Då kunde jag skriva ut från edit. Om jag sidbröt dokumentet manuellt kunde jag skriva ut i anteckningar också. Men den skrivaren slutade de tillverka färgband till :-( 

/Maria

 

Uppfining ang. stativ Länge sedan

Behöver hjälp med att hitta alt. tillverka detta:

 

Aluminium rör (hållare) och beslag (se bild) som skall fästas i ett befintligt stativ som i sin tur skall vara en hållare för ett annat stativ.

 

Delarna jag behöver skall se ut som bifogat (att få dessa svarta blir ett senare problem).

 

Det är alltså dom 2 ”klämmor” som sitter fast i själva stativet med vardera 1 rör som skall ”gå ut” som jag behöver tillverka.

 

Helst vill jag slippa aluminium och istället använda hårdplast.

 

Bif även en bild på hur det kanske skall se ut (bilden i metalfärg)

 

Är det ens möjligt att skaffa fram vad jag söker? Hittade några liknande på båt/marina företag... Men som sagt bäst beskrivning är det som står i pdf filen och i plast (svart) om möjligt.

 

Hur går man tillväga och vem kontaktar man?

Bifogad bild(er)

 • golvdel.jpg
 • nedsida.jpg

Bifogad fil(er)

Ford escort -97.. Tändnings problem Länge sedan

Har lite problem med tändingen på en ford.. Den känner inte av att nyckeln sitter i så inget händer(varnings lamporna tänds inte, start motor går ej, inte ens den röda lampan vi klockan blinkar. Nån som kan ha nå tips eller ider om va det kan vara. Har provat alla nycklar å ingen funkar.. dock ej den röda än.

ASUS Live Update Länge sedan

Jag har ominstallerat en ASUS N53JF, ca 4 år gammal, men den här gången startade inte ASUS Live Update av sig själv som det brukar och det uppdateras inget när jag startar programmet heller. Jag har hämtat uppdatering för styrplattan från ASUS hemsida för den vet jag behövdes, men vet inte vad mer jag vågar göra. Ser på nätet att programmet ställer till med problem för somliga så jag har inte hämtat den nya versionen av Live Update. Är det någon som vet vad jag behöver och kan ladda ner utan att det blir problem? Datorn verkar fungera som den ska, så jag kanske ska strunta i uppdateringarna?

Gammal kompilator Länge sedan

Jag har ett program jag skrvit i C++ på 90-talet med Borland C++ 4.52. Försökte nu kopilera det för at se vad jag gjort, men komplator fungera ej i Windovs 7. Någon som kan hjälpa mig?

Icloude ställde till det för mig i mina PC. Kan INTE komma åt mina favoriter Länge sedan

Jag uppdaterade ICloude på min Ipad och fick upp frågan om det samma på PC.

Vilket jag var så dum o gjorde.

 

Nu kan jag INTE komma åt mina favoriter i webläsaren ( IE 11) jag kör med Windows 8.1

 

När jag trycker på en mapp visar den att den är tom?? detta både på min stationära o bärbara

 

Vad kan jag göra ??

Behöver lite råd och tips ang Homeplugs Länge sedan

Hej, jag har börjat kika lite grann på dessa Homeplugs, som säljs för Nätverk via elnätet.

 

Kan man säga att detta alltid fungerar, eller finns det elnät där det inte funkar ?

 

Jag bor i Spanien, och här är det inte alls lika utbyggt som i Sverige.

Jag har en 20 mbits ADSL, (som ger mig ca 8-10 mbits), på den nivån är det.

 

Bor i ett hus med 2 våningar, samt en sidobyggnad, ca 30 meter från huset.

I sidobyggnaden finns det första telejacket, där routern är inkopplad, samt en Buffalo NAS.

 

I huset har vi datorer, TV, etc, som är idag kopplade till nätet och NASen.

 

Men det är en jäkla massa kablar, även på utsidan av husen.

 

Skulle lösningen med Homeplugs kunna lösa detta för mig ?

Har funderat på att köpa dessa från Sverige, för här vet man knappt vad det är.

 

Tacksam för råd och tips.

 

Vänligen

Peter

PhP: sftp ladda ner fler behöver hjälp Länge sedan

Hej igen,

 

Jag försöker göra så att jag kan ladda ner saker från min web panel här är en länk http://phpseclib.sourceforge.net/sftp/examples.html och gå till "Download File" jag försöker bygga in det i min panel men får inte det att funka så bra.

<?php

require("configuration.php");
require("include.php");

require_once('./libs/phpseclib/SFTP.php');
require_once("./libs/phpseclib/Crypt/AES.php");


if(!isset($_SESSION['clientid']))
{
	//DON'T KNOW HOW THE REQEUSTOR IS!!
	die();
}

$clientid = $_SESSION['clientid'];

$serverid = '';
$extendedPath = '';
$action = '';

if(!isset($_GET['serverid']) or !isset($_GET['path']) or !isset($_GET['action']))
{
	die();
}


$serverid = $_GET['serverid'];
$extendedPath = $_GET['path'];
$action = $_GET['action'];

$boxDetailsSQL = sprintf("SELECT box.boxid, box.ip, box.login, box.password, box.sshport, srv.path
							FROM %sbox box
							JOIN %sserver srv ON box.boxid = srv.boxid
							JOIN %sgroupMember grpm ON (grpm.groupids LIKE CONCAT(srv.groupid, ';%%')
													 OR grpm.groupids LIKE CONCAT('%%;', srv.groupid, ';%%'))

							WHERE srv.serverid = %d
							AND grpm.clientid = %d;", DBPREFIX, DBPREFIX, DBPREFIX, $serverid, $clientid);
							
$boxDetails = mysql_query($boxDetailsSQL);
$rowsBoxes = mysql_fetch_assoc($boxDetails);

$aes = new Crypt_AES();
$aes->setKeyLength(256);
$aes->setKey(CRYPT_KEY);
		
$sftp= new Net_SFTP($rowsBoxes['ip'], $rowsBoxes['sshport']);

if(!$sftp->login($rowsBoxes['login'], $aes->decrypt($rowsBoxes['password'])))
{
	echo 'Failed to connect';
	die();
}


//ACTION SELECTOR
if($action == 'list')
{
	getlist($rowsBoxes, $extendedPath, $sftp);
}	

if($action == 'fileUpload')
{
	fileUpload($rowsBoxes, $extendedPath, $sftp);

}	

if($action == 'delete')
{
  delete($rowsBoxes, $extendedPath, $sftp);	
}	

//ACTION FUNCTIONS

function delete($rowsBoxes, $extendedPath, $sftp)
{
	$remoteFile = dirname($rowsBoxes['path']).'/'.trim($extendedPath.'/');
	return $sftp->delete($remoteFile, true);
}


function fileUpload($rowsBoxes, $extendedPath, $sftp)
{
	$sourceFile = $_FILES["uploadFile"]["tmp_name"];
	$sourceName = $_FILES["uploadFile"]["name"];
	
	$remoteFile = dirname($rowsBoxes['path']).'/'.trim($extendedPath.'/'.$sourceName, '/');
	
	echo $sftp->put($remoteFile, file_get_contents($sourceFile));
}


function getList($rowsBoxes, $extendedPath, $sftp)
{	

	$path = dirname($rowsBoxes['path']).$extendedPath.'/';
	
	//echo $path;

	$list = $sftp->rawlist($path);	
	
	if(count($list) > 0)
	{
		foreach($list as $key => $row)
		{
			$names[] = $key;
			$types[] = $row['type'];	
		}

		array_multisort($types, SORT_DESC, $names, SORT_ASC, $list);
	}
	
	echo '<div class="well">';
	echo '<div class="pull-left">'.$extendedPath.'</div>';
	
	echo '<form enctype="multipart/form-data" class="form-inline" name="uploadForm" role="form">';
	echo '<input type="hidden" id="path" name="path" value="'.$extendedPath.'"></input>';
	echo '<div class="input-group pull-right">';
	echo '<input type="file" name="uploadFile" id="uploadFile">';
	echo '<span class="input-group-btn" style="margin-right:5px;">';
  echo '<button id="upload" type="button" class="btn btn-success">Upload</button>';
  echo '</span>';
	
	echo '';
	echo '<button id="delete" type="button" class="btn btn-danger">Delete</button></div>';

	echo '</div>';
	echo '</form>';
	
	RenderFileList($list, $extendedPath);
	

}

function RenderFileList($list, $extendedPath)
{
	echo '<table class="table table-condensed table-striped">';
	echo '<thead>';
	echo '<tr>';
	echo '<th width="16px"></th>';
	echo '<th width="16px"></th>';
	echo '<th>Name</th>';
	echo '<th style="text-align:right">Size</th>';
	echo '<th style="text-align:right">Modified</th>';
	echo '</tr>';
	echo '</thead>';
	echo '<tbody>';
	
	foreach($list as $key => $row)
	{
		if($key != '.')
		{
			echo '<tr>';	
			echo '<td><div class="checkbox"><input class="fileSelector" type="checkbox" value="'.$extendedPath.'/'.$key.'"></div></td>';
			echo '<td>';
					
			switch ($row['type'])
			{	
				case 2:
					echo '<span class="icon-folder-close"></span>';
					break;
				case 1;
					echo '<span class="icon-file"></span>';
					break;
			}	
			echo '</td>';
			
			if($key == '..')
			{
				
				echo '<td><b><div title="Return to parent folder" style="cursor: pointer;" class="folder" value="'.dirname($extendedPath).'">'.$key.'</div></b></td>';
				
			
			}
			elseif($row['type'] == 2)
			{
				echo '<td><div style="cursor: pointer;" class="folder" value="'.$extendedPath.'/'.$key.'">'.$key.'</div></td>';
			}
			else	
			{
			echo '<td>'.$key.'</td>';
			}
			
			echo '<td style="text-align:right;">'.formatBytes($row['size']).'</td>';
			echo '<td style="text-align:right;">'.gmdate("Y-m-d H:i:s", $row['mtime']).'</td>';
		}
	}
	echo '</tbody>';
	echo '</table>';
}


function formatBytes($size, $precision = 2)
{
	if($size == 0)
	{
		return 0;
	}else
	{
  $base = log($size) / log(1024);
  $suffixes = array('B', 'KB', 'MB', 'GB', 'TB');  
  return round(pow(1024, $base - floor($base)), $precision) . $suffixes[floor($base)];
	}
}

Den här panelen är inte 100% klar så jag försöker lägga till mer saker i panel.

Det är så här att i server filer i panel ska dom välja en eller fler saker som dom kan ladda ner från sin panel. Har försök nu snart 14 timmar att komma på hur man ska göra det på.

Nollställ ärvd dator Länge sedan

Hej!

 

Jag har ärvt en dator som använts av flera personer före mig och den är väldigt seg och laggar en hel del.

 

Jag undrar om det finns något sätt att göra den snabbare igen så man kanske kan köra spel och så.

 

Jag har inget jag behöver ha kvar på datorn (utom möjligtvis office-paketet och operativsystemet) så jag funderar på om man kanske kan nollställa datorn på något sätt, eller återställa till fabriksinställningar. Jag vet inte varför det skulle göra den snabbare men jag vet ju att folk brukar formatera om hårddisken och så. Jag har dock inga koder eller skivor.

 

Kommer det att fungera eller vad bör jag göra? Hur gör jag?

 

Datorn är en ASUS, modell 1225B 

 

Tacksam om en moderator kan flytta denna förfrågan till rätt plats i forumet, jag kom inte på var jag skulle skriva. 

 

//Hans Eriksson

Trovi Search Länge sedan

Hej.

 

Jag har en anhörig som visade ha fått in något elände i webbläsaren som heter Trovi Search (och en del annat som malwarebytes fann och Norton hittade även en del).

 

Men, nu till denna Trovi Search. Råkade upptäcka det då jag öppnade chrome, men det blev till Bing, fast ändå inte. Kände inte igen hur Bing såg ut och anade ugglor i mossen. Jag gick in i inställningar i Chrome och fann sökmotorn Trovi Search och den var inställd som standardsökmotor. Även om jag ändrade till Chrome som standardsökmotor, dirigerades jag om till Trovi Search vid öppnandet av webbläsaren. Likadant med Explorer för övrigt. 

Har försökt att söka mig fram på nätet vad detta är och det tycks vara ett virus av något slag, men är osäker på detta.

Finns det någon som vet vad Trovi Search är för något och hur skadlig den är och framförallt, hur blir man av med eländet? Jag lyckades inte, men är å andra sidan inte besittning av så stora datorkunskaper.

Tacksam för svar.

Plötslig dator krasch. Vad tolkar ni är felet efter att ha sett den här bilden? Länge sedan

Hej! 
Satt som vanligt vid datorn igår kväll och helt plötsligt så började bilden och skärmen te sig väldigt konstigt. Först blev det svart och sedan kom en väldigt "pixlad" bild fram och ljudet kom då och då tillbaka. Startade om datorn och samma fel inträffade. Stängde sedan av datorn för att sätta på den idag, alltså mer än 12 timmar efteråt. Då fungerade den utmärkt i ungefär 45 minuter innan jag var tvungen att starta om den (sammanträffande kanske?) pga windows-uppdatering. När den sedan startade igen så inträffade samma sak som igår. 

Min tolkning är att det är någon slags överhettning, men att alla fläktar (även grafikkortsfläkten) verkar fungera, vilket ledde mig hit. Behöver en second opinion då jag inte är något dator-geni direkt.  Ta en titt på bilden nedan och sen är jag tacksam om ni kommer med er tolkning av vad som är fel. 

Tack på förhand. 

Bifogad bild(er)

 • Trasig dator.JPG

Varm och seg dator Länge sedan

Kanske en konstig fråga men inte desto mindre verklighet!  :unsure:

Jag har förutom min stationära dator också en LapTop.

Det är en DELL Latitude D600.

Den har i huvudsak "en normal uppbyggnad", men jag har ett problem.

När jag startat datorn, så blir den efter några (kanske fem) minuter mycket långsam - ja, rent ut mycket seg att använda. 

Jag har försökt att sätta ett underlag på kanten av datorn för att på detta sätt få "lite luft" under den.

Jag har också försökt att "blåsa in luft" genom någon öppning på datorn för att på detta sätt försöka "kyla ner" det som blivit varmt.

Jag har också sökt att "rensa bort" program i datorn, som kan tänkas göra den långsam/seg.     

Men jag tycker att det ändock behövs ytterligare "någon åtgärd" för att förbättra snabbheten.

Jag kan lämna ytterligare uppgifter om datorn, om så önskas.

FRÅGOR:

-  Vad kan jag göra?

-  Skall jag söka rensa datorn ytterligare?

 

Tacksam för all hjälp!
DAL30

Skadliga program Länge sedan

Hej!Jag kör Windows8.1på en stationär dator med Firefox.Sedan två dagar tillbaka har jag fått fenomenet,att:vid besök av olika hemsidor får jag vissa ord plötsligt rött markerad,understryken två gånger med rött.Och massor med popup reklam.

Jag försökte med olika antispyprogram som S.Antispy,malwareprogram och ESET NOD32.(som adress kan jag spåra cdn.adnxs.com ex.vis!)Kan någon hjälpa mig?

Outlook 2010 och Telia IMAP Länge sedan

Ska köra IMAP på en PC enligt önskemål, så jag har installerat detta på datorn.

 

Dock får man ju en del mappar som dels är på Engelska och dels verkar vara dubbla = onödigt.

Tex skapas Junk Mail och Skräppost som egna mappar.

Och när man tar bort en fil i Outlook, så återfinns den inte i någon av de mapparna ????

 

Går jag in på Telias Webmail är alla mappar på Svenska......

Se bif bild.

 

Användaren vill absolut ha alla mappar på Svenska även i Outlook.

 

2014-10-16_12-24_Webmail.jpg

problem med c# kod Länge sedan

Hej, jobbar inte med programmering men skulle behöva lösa denna kod. Har enbart grundkunskap i tsql så känner mig väldigt vilsen. Är det någon som kan förklara koden samt hjälpa till med lösningen?

 

 

Följande C#-kod körs i en aspx-sida.

...
...
long sum = 0; 
for ( int i = 0; i < 888; i++)
{
    // GetIntFromSQL returns an int from an SQL-statement-resultset with one
    // row, one column
    sum += GetIntFromSQL("EXEC dbo.ObscureProcedure @i = "+ i.ToString());
};
Response.Write(sum.ToString());
...
...
 


Proceduren i Microsoft SQL Server ser ut enligt:

CREATE PROCEDURE dbo.ObscureProcedure
    @i int
AS
BEGIN
    SELECT
        CASE
            WHEN @i < 260 THEN
                COUNT(*) * @i 
            ELSE
                COUNT(*) * 260
        END AS ObscureCount
    FROM
        VacationGadget
    WHERE
        @i < 714
END


Kör man proceduren i Microsoft SQL Server Management Studio enligt ...

EXEC dbo.ObscureProcedure @i = 528


... så får man svaret:

ObscureCount
------------
3138460

(1 row(s) affected)

 

Vilket tal skulle C#-koden högst upp skriva ut?

Outlook 2010 problem att ta bort gammal datafil Länge sedan

På en PC med Windows 7 är Outlook 2010 installerat.

 

Det använde tidigare POP3 som nu ska ändra till IMAP

 

Jag lade till IMAPkontot, och tog bort datafilen för POP3kontot i inställningarna, fliken e-post.

 

Men i listan i vänstermarginalen finns kontot ändå kvar ?!

Går inte att högerklicka på det för att ta boer heller.

 

Går jag in på egenskaper så ligger endast det nya kontot under fliken Epost, medan båda ligger under fliken Datafiler.

 

Och att ta bort den gamla datafilen fungerar inte för den är markerad som Standard.

"Standardprofilen går inte att ta bort, älj en annan standardfil"

 Och det går inte att byta till den nya som standard, det valet är inte klickbart.... :(

 

Moment 22...  :(

Inloggningslisten hamnar fel i Chrome Länge sedan

Hej!

Plötsligt hamnar inloggningslisten fel, ibland omkring 5 cm längre ner än det ska. någon som har något förslag på lösning.

 

Skärmklipp.JPG

Reset D-link des 1005d Länge sedan

Hej !

Nån som vet hur man gör reset på D-link des 1005d ?

Antispyware stoppar Internet Explorer, Länge sedan

Hej,

när jag kollar min stationära Dell med Windows 7 P 64 bit med SUPERAntispyware programvara får jag Varning för "Reg Clean Pro" filer som jag inte vet var de härstammar ifrån. Bilägger Print screens som pdf. När jag följer rådet att deleta dessa genom programmet slutar Internet Explorer att fungera - Appcrasch ov.

 

Vad kan man göra för att komma tillrätta med detta?

/Åke

Bifogad fil(er)

Facebook-Utube Länge sedan

Hej!

 

När jag ska öppna en fil i facebook som kommer från ngn vän som sickat musik från Utube kan jag inte öppna filen utan jag får endast ett blankt tomrum. Det enda sättet för mig att kunna lyssna på filen är att gå till utube och leta fram filen där. Inte ens mina egna sändningar från u Tube till mina vänner kan jag få fram.

 

Så har det inte varit hela tiden utan detta har uppkommit på senare tid.

 

Vad kan jag göra för att kunna rätta till detta tro?

 

Hälsn

Mariann

Mobilt internet i husets vägguttag Länge sedan
Precis flyttat in i en villa som har patchpanel i badrummet och två LAN kontakter/rum. Huset saknar fiber och dyrt ADSL via koppar är inget alternativ. Hur kan jag få mitt Telia 4G Huawei modem att dela trafiken till vägguttagen? Patchskåpet sitter i badrummet mitt i husen som är byggt av sten så där får jag ingen täckning med 4G modemet.

Bara plugga in modemet i närmsta jack till det fönster där det står?

Linux: Göra fler använder konto men dom måste komma åt samma fler. Länge sedan

Hej,

 

Nu är det så att jag vill att ett konto ska komma åt alla filer i viss mapp men den andra konto ska kunna göra det med.

Vi säger att jag har en sak i /opt/testing så vill jag att båda konto ska komma åt det och ändra fler och sånt.

För om jag gör 

sudo chown test:test -R testing

Då kommer inte det andra konto test2 att komma åt dom fler.

 

Ett konto ska kunna skriva & läsa hella /opt och det andra ska bara kunna skriva & läsa i "Testing" mappen men jag ska ha fler konto och den andra ska bara läsa och skriva i "Testing2".


Någon förlag?

Ändrad beteckning på partion Länge sedan

Nu blir jag vansinnig!!   Förmodligen återstår att installera Win 7 på nytt!     Körde en diskrensning på en partition...plötsligt utan att jag ens fattade det ändrades beteckningen för partitionen till DVD:spelaren!!   Kommer inte åt min partition med viktiga saker på....åtkomst medges ej.....vad är detta för djävla microsofrtjafs.......hur kan man nekas åtkomst till en parttiion?   Man bara undrar över hur detta Microsoft har snickrat ihop sitt windows....hoppas ngn begriper hur detta hänger i hop!!   Det enda jag har gjort är att köra en diskrensning på en partition.....sen plötsligt ändras beteckningen till DVD.spelaren..går ej att komma åt mina filer..åtkomst nekas!!  Fy fan!!

 

 

 

 

Rekommendation Dokumentär Länge sedan

Hej.

 

Kan rekommendera en dokumentär  som gick på SVT1 igår kväll kl.22.00 och som säkerligen finns att finna på SVT-play.

Dokumentären heter; Dox: Internets underbarn om Aaron Schwartz som drevs till självmord av USA hycklande statsmakt.

En dokumentär som kan få en att ilskna till, en smula, alternativt ett helt bageri.

Skriva ut adressboken i Windows Live Mail... Länge sedan

Hur skriver man ut adressboken (Kontakter) i Windows Live Mail i Win 8.1?

/hans peter

VIRUS BankID Länge sedan

Hej alla,

 

nu har jag försökt att ladda ner BankID säkerhetsprogram i 3 dagar utan att lyckas!

Min dator har varit utsatt för en virusattack men jag tror att jag rensat allt nu men det funkar ändå inte.

När jag laddar ner säkerhetsprogrammet får jag meddelandet: "Säkerhetsnyckel går inte att ladda under rådande omständigheter" eller liknande.

 

Har sökt på webben men inga resultat - jag kan väl inte vara den enda som drabbats?

Jag kontktade banken för att få hjälp med att avinstallera och få bort alla rester men det fungerade inte ändå. "Du får lösa det själv, det ligger på din dator" blev svaret" !

Finansiell ID Teknik BID AB har ingen support- och kriminalen anser det vara ett osäkert program !

 

Det är inte första gången jag har problem med Handelsbanken och BankID.

Kanske skulle IDG kunna skriva om denna säkerhetsmiss.

 

Glad för alla råd jag kan få - det verkar omöjligt att få hjälp från de ansvariga.

 

/Ulimal

 

Rullgardiner/DropDowns Länge sedan

Hej!

Sitter och leker lite med excel och är ingen naturbegåvning direkt.

Det jag undrar över lite kort är:

När jag skapat en rullgardin/dropdown med olika värden t ex A, B, C, vill jag att dessa ska innehålla ett eget värde beroende på mitt val: 1 = 1, B = 2 och C = 3. Detta ska sedan finnas för att beroende på nästa rullgardins val av värde, t ex 5, 10 eller 15 multipliceras med mitt tidigare val B = 2. Struligt förklarat?

Jag vill att när jag väljer ett värde i min första rullgardin ska det i sin tur ge olika celler olika värden som jag sen kan använda och multiplicera separat och få dessa värden i slutsumman när allt är klart.


I och med att jag är dålig på att söka, för hittar int ett nå om detta, hoppas jag nån kan säga att "ja gör såhär" eller "nej, det går inte".

 

Förstora bilder på hemsidan Länge sedan

Hej!

Jag använder hemsida24 och är nöjd med den. Jag använder mycket foton och bilder på mina hemsidor. Jag har ett problem med att jag inte kan förstora bilderna med ett klick vilket man skall kunna göra. Supporten säger att det måste ha att göra med någon inställning i min dator (en tvåårig HP Pavilion g6 med Windows 8.1). När jag använder min mans stationära dator med Windows 7 men med större skärm går det utmärkt att förstora bilderna.

 

Jag har försökt att ladda ner program som http//:screencast.com men det hjälpte inte. Är det någon som har något tips på vad jag kan göra eller har en förklaring på vad detta kan bero på? Hjälper det att fråga HP tror ni???

Hälsningar Amatören

Är min dator fri från konstiga program och annat nu ? Länge sedan

Nu lagrar jag allt kul som jag hittar på nätet på USB-minne  och flyttar till min andra dator och bränner skivor där. 
/Maria
 
 
Scan result of Farbar Recovery Scan Tool (FRST.txt) (x64) Version: 12-10-2014 02
Ran by Maria (administrator) on MELVIN on 14-10-2014 16:26:46
Running from C:\Users\Maria\Desktop
Loaded Profile: Maria (Available profiles: Maria)
Platform: Windows 7 Home Premium Service Pack 1 (X64) OS Language: English (United States)
Internet Explorer Version 11
Boot Mode: Normal
Tutorial for Farbar Recovery Scan Tool: http://www.geekstogo.com/forum/topic/335081-frst-tutorial-how-to-use-farbar-recovery-scan-tool/
 
==================== Processes (Whitelisted) =================
 
(If an entry is included in the fixlist, the process will be closed. The file will not be moved.)
 
(Microsoft Corporation) C:\Program Files\Microsoft Security Client\MsMpEng.exe
(Apple Inc.) C:\Program Files (x86)\Common Files\Apple\Mobile Device Support\AppleMobileDeviceService.exe
(Apple Inc.) C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe
(CrypKey (Canada) Ltd.) C:\Windows\System32\Crypserv.exe
(EasyBits Software AS) C:\Windows\SysWOW64\ezSharedSvcHost.exe
(Freemake) C:\ProgramData\Freemake\FreemakeUtilsService\FreemakeUtilsService.exe
(Intel Corporation) C:\Windows\System32\igfxpers.exe
(Microsoft Corporation) C:\Program Files\Microsoft Security Client\msseces.exe
(Hewlett-Packard) C:\Program Files (x86)\Hewlett-Packard\HP Odometer\hpsysdrv.exe
(PANTERASoft) C:\Program Files (x86)\HDD Health\hddhealth.exe
(Eastman Kodak Company) C:\Program Files (x86)\Kodak\Kodak EasyShare software\bin\EasyShare.exe
(RealNetworks, Inc.) C:\Program Files (x86)\Real\RealPlayer\Update\realsched.exe
(Apple Inc.) C:\Program Files (x86)\iTunes\iTunesHelper.exe
() C:\Program Files (x86)\HDD Health\HDDHealthService.exe
(McAfee, Inc.) C:\Program Files (x86)\McAfee\SiteAdvisor\mcsacore.exe
(PDF Complete Inc) C:\Program Files (x86)\PDF Complete\pdfsvc.exe
() C:\Program Files (x86)\RealNetworks\RealDownloader\rndlresolversvc.exe
(Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\rundll32.exe
(Microsoft Corporation) C:\Windows\System32\rundll32.exe
(Microsoft Corporation) C:\Program Files (x86)\Microsoft Application Virtualization Client\sftvsa.exe
(Microsoft Corp.) C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WLIDSVC.EXE
(Yahoo! Inc.) C:\Program Files (x86)\Yahoo!\SoftwareUpdate\YahooAUService.exe
(Microsoft Corp.) C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WLIDSVCM.EXE
(Microsoft Corporation) C:\Program Files (x86)\Microsoft Application Virtualization Client\sftlist.exe
(Microsoft Corporation) C:\Program Files (x86)\Common Files\microsoft shared\Virtualization Handler\CVHSVC.EXE
(Microsoft Corporation) C:\Program Files\Microsoft Security Client\NisSrv.exe
(Apple Inc.) C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe
(Microsoft Corporation) C:\Windows\System32\dllhost.exe
(Hewlett-Packard) C:\Program Files (x86)\Hewlett-Packard\TouchSmart\Calendar\Service\GCalService.exe
(Hewlett-Packard) C:\Program Files (x86)\Hewlett-Packard\TouchSmart\Calendar\Service\HPTouchSmartSyncCalReminderApp.exe
(Intel Corporation) C:\Program Files (x86)\Intel\Intel® Management Engine Components\LMS\LMS.exe
 
 
==================== Registry (Whitelisted) ==================
 
(If an entry is included in the fixlist, the registry item will be restored to default or removed. The file will not be moved.)
 
HKLM\...\Run: [MSC] => c:\Program Files\Microsoft Security Client\msseces.exe [1331288 2014-08-22] (Microsoft Corporation)
HKLM\...\Run: [HPSYSDRV] => C:\Program Files (x86)\Hewlett-Packard\HP Odometer\HPSYSDRV.EXE [62768 2008-11-20] (Hewlett-Packard)
HKLM-x32\...\Run: [TkBellExe] => C:\Program Files (x86)\Real\RealPlayer\update\realsched.exe [295512 2013-06-20] (RealNetworks, Inc.)
HKLM-x32\...\Run: [QuickTime Task] => C:\Program Files (x86)\QuickTime\QTTask.exe [421888 2014-01-17] (Apple Inc.)
HKLM-x32\...\Run: [PDF Complete] => C:\Program Files (x86)\PDF Complete\pdfsty.exe [684024 2012-04-04] (PDF Complete Inc)
HKLM-x32\...\Run: [Easybits Recovery] => C:\Program Files (x86)\EasyBits For Kids\ezRecover.exe [61112 2012-02-21] (EasyBits Software AS)
HKLM-x32\...\Run: [APSDaemon] => C:\Program Files (x86)\Common Files\Apple\Apple Application Support\APSDaemon.exe [43816 2014-07-31] (Apple Inc.)
HKLM-x32\...\Run: [Adobe ARM] => C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\ARM\1.0\AdobeARM.exe [959176 2014-08-21] (Adobe Systems Incorporated)
HKLM-x32\...\Run: [iTunesHelper] => C:\Program Files (x86)\iTunes\iTunesHelper.exe [152392 2014-09-01] (Apple Inc.)
Winlogon\Notify\igfxcui: C:\windows\system32\igfxdev.dll (Intel Corporation)
HKU\S-1-5-21-1643772304-1289773838-862653175-1000\...\Policies\system: [DisableLockWorkstation] 0
HKU\S-1-5-21-1643772304-1289773838-862653175-1000\...\Policies\system: [DisableChangePassword] 0
HKU\S-1-5-21-1643772304-1289773838-862653175-1000\...\Policies\Explorer: [NoInstrumentation] 1
Startup: C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\HDDHealth.lnk
ShortcutTarget: HDDHealth.lnk -> C:\Program Files (x86)\HDD Health\hddhealth.exe (PANTERASoft)
Startup: C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\Kodak EasyShare software.lnk
ShortcutTarget: Kodak EasyShare software.lnk -> C:\Program Files (x86)\Kodak\Kodak EasyShare software\bin\EasyShare.exe (Eastman Kodak Company)
Startup: C:\Users\Maria\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\SmartVision.lnk
ShortcutTarget: SmartVision.lnk -> C:\Program Files (x86)\ACE Lab\SMART vision\SMART.exe ()
 
==================== Internet (Whitelisted) ====================
 
(If an item is included in the fixlist, if it is a registry item it will be removed or restored to default.)
 
StartMenuInternet: IEXPLORE.EXE - iexplore.exe
SearchScopes: HKLM - {BEDFA8E9-D10E-483E-9FDA-336EC880FF15} URL = http://www.amazon.co.uk/s/ref=azs_osd_ieauk?ie=UTF-8&tag=hp-uk3-vsb-21&link%5Fcode=qs&index=aps&field-keywords={searchTerms}
SearchScopes: HKCU - {5BB7D03F-E35A-4203-B887-B438C34824D7} URL = https://www.flickr.com/search/?q={searchTerms}
SearchScopes: HKCU - {6B598B8D-C4B4-4258-8038-54D86195BCF4} URL = https://search.yahoo.com/search?p={searchTerms}&ei=utf-8&fr=chr-yie11
SearchScopes: HKCU - {DAF1CD64-1E74-4802-8EAC-DC684D2A1C5E} URL = https://delicious.com/search?p={searchTerms}
BHO: Windows Live ID Sign-in Helper -> {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} -> C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll (Microsoft Corp.)
BHO: McAfee SiteAdvisor BHO -> {B164E929-A1B6-4A06-B104-2CD0E90A88FF} -> c:\Program Files (x86)\McAfee\siteadvisor\x64\McIEPlg.dll (McAfee, Inc.)
BHO: HP Network Check Helper -> {E76FD755-C1BA-4DCB-9F13-99BD91223ADE} -> C:\Program Files (x86)\Hewlett-Packard\HP Support Framework\Resources\HPNetworkCheck\HPNetworkCheckPluginx64.dll (Hewlett-Packard)
BHO-x32: RealNetworks Download and Record Plugin for Internet Explorer -> {3049C3E9-B461-4BC5-8870-4C09146192CA} -> C:\ProgramData\RealNetworks\RealDownloader\BrowserPlugins\IE\rndlbrowserrecordplugin.dll (RealDownloader)
BHO-x32: Windows Live ID Sign-in Helper -> {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} -> C:\Program Files (x86)\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll (Microsoft Corp.)
BHO-x32: McAfee SiteAdvisor BHO -> {B164E929-A1B6-4A06-B104-2CD0E90A88FF} -> c:\Program Files (x86)\McAfee\siteadvisor\McIEPlg.dll (McAfee, Inc.)
Toolbar: HKLM - McAfee SiteAdvisor Toolbar - {0EBBBE48-BAD4-4B4C-8E5A-516ABECAE064} - c:\Program Files (x86)\McAfee\siteadvisor\x64\McIEPlg.dll (McAfee, Inc.)
Toolbar: HKLM-x32 - McAfee SiteAdvisor Toolbar - {0EBBBE48-BAD4-4B4C-8E5A-516ABECAE064} - c:\Program Files (x86)\McAfee\siteadvisor\McIEPlg.dll (McAfee, Inc.)
DPF: HKLM-x32 {7530BFB8-7293-4D34-9923-61A11451AFC5} http://download.eset.com/special/eos/OnlineScanner.cab
Handler: dssrequest - {5513F07E-936B-4E52-9B00-067394E91CC5} - c:\Program Files (x86)\McAfee\siteadvisor\x64\McIEPlg.dll (McAfee, Inc.)
Handler: sacore - {5513F07E-936B-4E52-9B00-067394E91CC5} - c:\Program Files (x86)\McAfee\siteadvisor\x64\McIEPlg.dll (McAfee, Inc.)
Handler-x32: dssrequest - {5513F07E-936B-4E52-9B00-067394E91CC5} - c:\Program Files (x86)\McAfee\siteadvisor\McIEPlg.dll (McAfee, Inc.)
Handler-x32: sacore - {5513F07E-936B-4E52-9B00-067394E91CC5} - c:\Program Files (x86)\McAfee\siteadvisor\McIEPlg.dll (McAfee, Inc.)
Handler-x32: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\Program Files (x86)\Common Files\Skype\Skype4COM.dll (Skype Technologies)
ShellExecuteHooks-x32: EasyBits ShellExecute Hook - {E54729E8-BB3D-4270-9D49-7389EA579090} - C:\Windows\SysWOW64\ezUPBHook.dll [52920 2012-07-11] (EasyBits Software Corp.)
Tcpip\Parameters: [DhcpNameServer] 193.150.193.150 83.255.245.11
 
FireFox:
========
FF Plugin: @adobe.com/FlashPlayer -> C:\windows\system32\Macromed\Flash\NPSWF64_15_0_0_152.dll ()
FF Plugin: @microsoft.com/GENUINE -> disabled No File
FF Plugin: @Microsoft.com/NpCtrl,version=1.0 -> c:\Program Files\Microsoft Silverlight\5.1.30514.0\npctrl.dll ( Microsoft Corporation)
FF Plugin-x32: @adobe.com/FlashPlayer -> C:\windows\SysWOW64\Macromed\Flash\NPSWF32_15_0_0_152.dll ()
FF Plugin-x32: @Apple.com/iTunes,version=1.0 -> C:\Program Files (x86)\iTunes\Mozilla Plugins\npitunes.dll ()
FF Plugin-x32: @foxitsoftware.com/Foxit Reader Plugin,version=1.0,application/pdf -> C:\Program Files (x86)\Foxit Software\Foxit Reader\plugins\npFoxitReaderPlugin.dll (Foxit Corporation)
FF Plugin-x32: @foxitsoftware.com/Foxit Reader Plugin,version=1.0,application/vnd.fdf -> C:\Program Files (x86)\Foxit Software\Foxit Reader\plugins\npFoxitReaderPlugin.dll (Foxit Corporation)
FF Plugin-x32: @microsoft.com/GENUINE -> disabled No File
FF Plugin-x32: @Microsoft.com/NpCtrl,version=1.0 -> c:\Program Files (x86)\Microsoft Silverlight\5.1.30514.0\npctrl.dll ( Microsoft Corporation)
FF Plugin-x32: @microsoft.com/SharePoint,version=14.0 -> C:\PROGRA~2\MICROS~1\Office14\NPSPWRAP.DLL (Microsoft Corporation)
FF Plugin-x32: @microsoft.com/WLPG,version=15.4.3502.0922 -> C:\Program Files (x86)\Windows Live\Photo Gallery\NPWLPG.dll (Microsoft Corporation)
FF Plugin-x32: @microsoft.com/WLPG,version=15.4.3538.0513 -> C:\Program Files (x86)\Windows Live\Photo Gallery\NPWLPG.dll (Microsoft Corporation)
FF Plugin-x32: @real.com/nppl3260;version=16.0.2.32 -> c:\program files (x86)\real\realplayer\Netscape6\nppl3260.dll (RealNetworks, Inc.)
FF Plugin-x32: @real.com/nprndlchromebrowserrecordext;version=1.3.2 -> C:\ProgramData\RealNetworks\RealDownloader\BrowserPlugins\MozillaPlugins\nprndlchromebrowserrecordext.dll (RealNetworks, Inc.)
FF Plugin-x32: @real.com/nprndlhtml5videoshim;version=1.3.2 -> C:\ProgramData\RealNetworks\RealDownloader\BrowserPlugins\MozillaPlugins\nprndlhtml5videoshim.dll (RealNetworks, Inc.)
FF Plugin-x32: @real.com/nprndlpepperflashvideoshim;version=1.3.2 -> C:\ProgramData\RealNetworks\RealDownloader\BrowserPlugins\MozillaPlugins\nprndlpepperflashvideoshim.dll (RealNetworks, Inc.)
FF Plugin-x32: @real.com/nprpplugin;version=16.0.2.32 -> c:\program files (x86)\real\realplayer\Netscape6\nprpplugin.dll (RealPlayer)
FF Plugin-x32: @realnetworks.com/npdlplugin;version=1 -> C:\ProgramData\RealNetworks\RealDownloader\BrowserPlugins\npdlplugin.dll (RealDownloader)
FF Plugin-x32: @videolan.org/vlc,version=2.0.0 -> C:\Program Files (x86)\VideoLAN\VLC\npvlc.dll (VideoLAN)
FF Plugin-x32: @WildTangent.com/GamesAppPresenceDetector,Version=1.0 -> C:\Program Files (x86)\WildTangent Games\App\BrowserIntegration\Registered\0\NP_wtapp.dll ()
FF Plugin-x32: Adobe Reader -> C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 11.0\Reader\AIR\nppdf32.dll (Adobe Systems Inc.)
FF HKLM-x32\...\Firefox\Extensions: [{ABDE892B-13A8-4d1b-88E6-365A6E755758}] - C:\ProgramData\RealNetworks\RealDownloader\BrowserPlugins\Firefox\Ext
FF Extension: RealDownloader - C:\ProgramData\RealNetworks\RealDownloader\BrowserPlugins\Firefox\Ext [2013-06-20]
FF HKLM-x32\...\Firefox\Extensions: [{FCE04E1F-9378-4f39-96F6-5689A9159E45}] - C:\ProgramData\RealNetworks\RealDownloader\BrowserPlugins\Firefox\Ext
FF HKLM-x32\...\Firefox\Extensions: [{4ED1F68A-5463-4931-9384-8FFF5ED91D92}] - C:\Program Files (x86)\McAfee\SiteAdvisor
FF Extension: McAfee SiteAdvisor - C:\Program Files (x86)\McAfee\SiteAdvisor [2014-10-08]
 
Chrome: 
=======
CHR Profile: C:\Users\Maria\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default
CHR Extension: (Google Voice Search Hotword (Beta)) - C:\Users\Maria\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\bepbmhgboaologfdajaanbcjmnhjmhfn [2014-07-10]
CHR Extension: (RealDownloader) - C:\Users\Maria\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\idhngdhcfkoamngbedgpaokgjbnpdiji [2013-05-14]
CHR Extension: (Google Wallet) - C:\Users\Maria\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\nmmhkkegccagdldgiimedpiccmgmieda [2013-08-25]
CHR HKLM\...\Chrome\Extension: [fheoggkfdfchfphceeifdbepaooicaho] - C:\Program Files (x86)\McAfee\SiteAdvisor\McChPlg.crx [2014-10-08]
CHR HKLM-x32\...\Chrome\Extension: [fheoggkfdfchfphceeifdbepaooicaho] - C:\Program Files (x86)\McAfee\SiteAdvisor\McChPlg.crx [2014-10-08]
CHR HKLM-x32\...\Chrome\Extension: [idhngdhcfkoamngbedgpaokgjbnpdiji] - C:\ProgramData\RealNetworks\RealDownloader\BrowserPlugins\Chrome\Ext\realdownloader.crx [2013-04-16]
 
==================== Services (Whitelisted) =================
 
(If an entry is included in the fixlist, the service will be removed from the registry. The file will not be moved unless listed separately.)
 
R2 CalendarSynchService; C:\Program Files (x86)\Hewlett-Packard\TouchSmart\Calendar\Service\GCalService.exe [16384 2011-08-16] (Hewlett-Packard) [File not signed]
R2 Crypkey License; C:\windows\system32\crypserv.exe [122880 2008-05-08] (CrypKey (Canada) Ltd.) [File not signed]
R2 ezSharedSvc; C:\windows\SysWOW64\ezSharedSvcHost.exe [514232 2010-04-23] (EasyBits Software AS) [File not signed]
R2 Freemake Improver; C:\ProgramData\Freemake\FreemakeUtilsService\FreemakeUtilsService.exe [101888 2013-03-07] (Freemake) [File not signed]
R2 HDDHealth; C:\Program Files (x86)\HDD Health\HDDHealthService.exe [17760 2013-03-08] () [File not signed]
R2 McAfee SiteAdvisor Service; c:\Program Files (x86)\McAfee\siteadvisor\mcsacore.exe [156904 2014-09-23] (McAfee, Inc.)
R2 MsMpSvc; c:\Program Files\Microsoft Security Client\MsMpEng.exe [23784 2014-08-22] (Microsoft Corporation)
R3 NisSrv; c:\Program Files\Microsoft Security Client\NisSrv.exe [368624 2014-08-22] (Microsoft Corporation)
R2 pdfcDispatcher; C:\Program Files (x86)\PDF Complete\pdfsvc.exe [1134584 2012-04-04] (PDF Complete Inc)
R2 RealNetworks Downloader Resolver Service; C:\Program Files (x86)\RealNetworks\RealDownloader\rndlresolversvc.exe [39056 2013-04-16] ()
S2 HP Support Assistant Service; No ImagePath
S3 WinDefend; %ProgramFiles(x86)%\Windows Defender\mpsvc.dll [X]
 
==================== Drivers (Whitelisted) ====================
 
(If an entry is included in the fixlist, the service will be removed from the registry. The file will not be moved unless listed separately.)
 
S3 MBAMSwissArmy; C:\Windows\System32\Drivers\MBAMSwissArmy.sys [122584 2014-08-06] (Malwarebytes Corporation)
R0 MpFilter; C:\Windows\System32\DRIVERS\MpFilter.sys [269008 2014-07-17] (Microsoft Corporation)
R1 NetworkX; C:\Windows\system32\ckldrv.sys [28664 2008-03-17] ()
R2 NisDrv; C:\Windows\System32\DRIVERS\NisDrvWFP.sys [125584 2014-07-17] (Microsoft Corporation)
S3 Serial; C:\Windows\system32\drivers\serial.sys [94208 2009-07-14] (Brother Industries Ltd.)
 
========================== Drivers MD5 =======================
 
C:\Windows\system32\drivers\1394ohci.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\ACPI.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\acpipmi.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\adp94xx.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\adpahci.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\adpu320.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\afd.sys FA886682CFC5D36718D3E436AACF10B9
C:\Windows\system32\drivers\agp440.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\aliide.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\amdide.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\amdk8.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\amdppm.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\amdsata.sys D4121AE6D0C0E7E13AA221AA57EF2D49
C:\Windows\system32\drivers\amdsbs.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\amdxata.sys 540DAF1CEA6094886D72126FD7C33048
C:\Windows\system32\drivers\appid.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\arc.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\arcsas.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\asyncmac.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\atapi.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\bxvbda.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\b57nd60a.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\Drivers\Beep.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\blbdrive.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\bowser.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\BrFiltLo.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\BrFiltUp.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\Drivers\Brserid.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\Drivers\BrSerWdm.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\Drivers\BrUsbMdm.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\Drivers\BrUsbSer.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\bthmodem.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\cdfs.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\cdrom.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\circlass.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\CLFS.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\CmBatt.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\cmdide.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\Drivers\cng.sys EBF28856F69CF094A902F884CF989706
C:\Windows\system32\drivers\compbatt.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\CompositeBus.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\crcdisk.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\Drivers\dfsc.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\discache.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\disk.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\drmkaud.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\dxgkrnl.sys 87CE5C8965E101CCCED1F4675557E868
C:\Windows\system32\drivers\evbda.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\elxstor.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\errdev.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\Drivers\exfat.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\Drivers\fastfat.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\fdc.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\fileinfo.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\filetrace.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\flpydisk.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\fltmgr.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\FsDepends.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\Drivers\Fs_Rec.sys 6BD9295CC032DD3077C671FCCF579A7B
C:\Windows\System32\DRIVERS\fvevol.sys 8F6322049018354F45F05A2FD2D4E5E0
C:\Windows\system32\drivers\gagp30kx.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\GEARAspiWDM.sys 8E98D21EE06192492A5671A6144D092F
C:\Windows\system32\drivers\hcw85cir.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\HdAudio.sys 975761C778E33CD22498059B91E7373A
C:\Windows\system32\drivers\HDAudBus.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\HidBatt.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\hidbth.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\hidir.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\hidusb.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\HpSAMD.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\HTTP.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\hwpolicy.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\i8042prt.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\iaStor.sys C224331A54571C8C9162F7714400BBBD
C:\Windows\system32\drivers\iaStorV.sys AAAF44DB3BD0B9D1FB6969B23ECC8366
C:\Windows\System32\DRIVERS\igdkmd64.sys 371D7F91C0D2314EB984A4A6CBEABC92
C:\Windows\system32\drivers\iirsp.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\Impcd.sys DD587A55390ED2295BCE6D36AD567DA9
C:\Windows\System32\drivers\RTKVHD64.sys 91ED47813243B455E2D81115A8255F0E
C:\Windows\system32\drivers\intelide.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\intelppm.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\ipfltdrv.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\IPMIDrv.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\ipnat.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\irenum.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\isapnp.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\msiscsi.sys 96BB922A0981BC7432C8CF52B5410FE6
C:\Windows\System32\DRIVERS\kbdclass.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\kbdhid.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\Drivers\ksecdd.sys 353009DEDF918B2A51414F330CF72DEC
C:\Windows\System32\Drivers\ksecpkg.sys 1C2D8E18AA8FD50CD04C15CC27F7F5AB
C:\Windows\system32\drivers\ksthunk.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\L1C62x64.sys BD56BAE4403497E31727096CEBC42956
C:\Windows\System32\DRIVERS\lltdio.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\lsi_fc.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\lsi_sas.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\lsi_sas2.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\lsi_scsi.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\luafv.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\Drivers\MBAMSwissArmy.sys 8A50D5304E6AE48664CF5838EC32F647
C:\Windows\system32\drivers\megasas.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\MegaSR.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\HECIx64.sys 6B01B7414A105B9E51652089A03027CF
C:\Windows\System32\drivers\modem.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\monitor.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\mouclass.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\mouhid.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\mountmgr.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\MpFilter.sys 6439D1E559D08BD8A1465A8943357053
C:\Windows\system32\drivers\mpio.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\mpsdrv.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\mrxdav.sys 1A4F75E63C9FB84B85DFFC6B63FD5404
C:\Windows\System32\DRIVERS\mrxsmb.sys A5D9106A73DC88564C825D317CAC68AC
C:\Windows\System32\DRIVERS\mrxsmb10.sys D711B3C1D5F42C0C2415687BE09FC163
C:\Windows\System32\DRIVERS\mrxsmb20.sys 9423E9D355C8D303E76B8CFBD8A5C30C
C:\Windows\system32\drivers\msahci.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\msdsm.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\Drivers\Msfs.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\mshidkmdf.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\msisadrv.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\MSKSSRV.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\MSPCLOCK.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\MSPQM.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\Drivers\MsRPC.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\mssmbios.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\MSTEE.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\MTConfig.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\Drivers\mup.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\nwifi.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\ndis.sys 760E38053BF56E501D562B70AD796B88
C:\Windows\System32\DRIVERS\ndiscap.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\ndistapi.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\ndisuio.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\ndiswan.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\Drivers\NDProxy.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\netbios.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\netbt.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\ckldrv.sys 2263727032E9B19231A706046B8C82D3
C:\Windows\system32\drivers\nfrd960.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\NisDrvWFP.sys F9EEFFC65C68A45001D1349E652B8B6F
C:\Windows\System32\Drivers\Npfs.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\nsiproxy.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\Drivers\Ntfs.sys 1A29A59A4C5BA6F8C85062A613B7E2B2
C:\Windows\System32\Drivers\Null.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\nvraid.sys 0A92CB65770442ED0DC44834632F66AD
C:\Windows\system32\drivers\nvstor.sys DAB0E87525C10052BF65F06152F37E4A
C:\Windows\system32\drivers\nv_agp.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\ohci1394.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\parport.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\partmgr.sys E9766131EEADE40A27DC27D2D68FBA9C
C:\Windows\System32\drivers\pci.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\pciide.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\pcmcia.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\pcw.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\peauth.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\raspptp.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\processr.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\pacer.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\ql2300.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\ql40xx.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\qwavedrv.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\rasacd.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\AgileVpn.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\rasl2tp.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\raspppoe.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\rassstp.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\rdbss.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\rdpbus.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\RDPCDD.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\rdpencdd.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\rdprefmp.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\Drivers\RDPWD.sys E61608AA35E98999AF9AAEEEA6114B0A
C:\Windows\System32\drivers\rdyboost.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\revoflt.sys 9C3AC71A9934B884FAC567A8807E9C4D
C:\Windows\System32\DRIVERS\rspndr.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\sbp2port.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\scfilter.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\Drivers\secdrv.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\serenum.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\serial.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\sermouse.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\sffdisk.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\sffp_mmc.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\sffp_sd.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\sfloppy.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\Sftfslh.sys 2046AA7491DE7EFA4D70E615D9BC9D09
C:\Windows\System32\DRIVERS\Sftplaylh.sys 0E0446BC4D51BE4263ACB7E33491191C
C:\Windows\System32\DRIVERS\Sftredirlh.sys C5FB982CD266E604ED3142102C26D62C
C:\Windows\System32\DRIVERS\Sftvollh.sys 2575511AF67AA1FA068CCC4918E2C2A3
C:\Windows\system32\drivers\SiSRaid2.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\sisraid4.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\smb.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\Drivers\spldr.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\srv.sys 441FBA48BFF01FDB9D5969EBC1838F0B
C:\Windows\System32\DRIVERS\srv2.sys B4ADEBBF5E3677CCE9651E0F01F7CC28
C:\Windows\System32\DRIVERS\srvnet.sys 27E461F0BE5BFF5FC737328F749538C3
C:\Windows\system32\drivers\stexstor.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\swenum.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\tcpip.sys 04ADD18EE5CC9FBEDAEC1DD1CD0CB45E
C:\Windows\System32\DRIVERS\tcpip.sys 04ADD18EE5CC9FBEDAEC1DD1CD0CB45E
C:\Windows\System32\drivers\tcpipreg.sys 1B16D0BD9841794A6E0CDE0CEF744ABC
C:\Windows\System32\drivers\tdpipe.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\tdtcp.sys 51C5ECEB1CDEE2468A1748BE550CFBC8
C:\Windows\System32\DRIVERS\tdx.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\termdd.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\tssecsrv.sys 4CE278FC9671BA81A138D70823FCAA09
C:\Windows\System32\drivers\tsusbflt.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\TsUsbGD.sys 9CC2CCAE8A84820EAECB886D477CBCB8
C:\Windows\System32\DRIVERS\tunnel.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\uagp35.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\udfs.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\uliagpkx.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\umbus.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\umpass.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\usbccgp.sys DCA68B0943D6FA415F0C56C92158A83A
C:\Windows\system32\drivers\usbcir.sys 80B0F7D5CCF86CEB5D402EAAF61FEC31
C:\Windows\system32\drivers\usbehci.sys 18A85013A3E0F7E1755365D287443965
C:\Windows\System32\DRIVERS\usbhub.sys 8D1196CFBB223621F2C67D45710F25BA
C:\Windows\system32\drivers\usbohci.sys 765A92D428A8DB88B960DA5A8D6089DC
C:\Windows\System32\DRIVERS\usbprint.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\usbscan.sys 9661DA76B4531B2DA272ECCE25A8AF24
C:\Windows\System32\DRIVERS\USBSTOR.SYS FED648B01349A3C8395A5169DB5FB7D6
C:\Windows\system32\drivers\usbuhci.sys DD253AFC3BC6CBA412342DE60C3647F3
C:\Windows\System32\drivers\vdrvroot.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\vgapnp.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\vga.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\vhdmp.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\viaide.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\volmgr.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\volmgrx.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\volsnap.sys DF8126BD41180351A093A3AD2FC8903B
C:\Windows\system32\drivers\vsmraid.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\vwifibus.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\wacompen.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\wanarp.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\wanarp.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\wd.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\Wdf01000.sys E2C933EDBC389386EBE6D2BA953F43D8
C:\Windows\System32\DRIVERS\wfplwf.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\wimmount.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\SysWOW64\drivers\wimmount.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\DRIVERS\WinUsb.sys FE88B288356E7B47B74B13372ADD906D
C:\Windows\system32\drivers\wmiacpi.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\system32\drivers\ws2ifsl.sys ==> MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\WudfPf.sys AB886378EEB55C6C75B4F2D14B6C869F
C:\Windows\System32\DRIVERS\WUDFRd.sys DDA4CAF29D8C0A297F886BFE561E6659
 
==================== NetSvcs (Whitelisted) ===================
 
(If an item is included in the fixlist, it will be removed from the registry. Any associated file could be listed separately to be moved.)
 
 
==================== One Month Created Files and Folders ========
 
(If an entry is included in the fixlist, the file\folder will be moved.)
 
2014-10-14 16:26 - 2014-10-14 16:27 - 00030937 _____ () C:\Users\Maria\Desktop\FRST.txt
2014-10-14 11:51 - 2014-10-14 16:26 - 00000000 ____D () C:\FRST
2014-10-14 11:48 - 2014-10-14 11:48 - 02110464 _____ (Farbar) C:\Users\Maria\Desktop\FRST64.exe
2014-10-11 16:58 - 2014-10-11 16:58 - 00000000 ____D () C:\Users\Maria\AppData\Roaming\Ashampoo
2014-10-11 16:57 - 2014-10-11 16:57 - 00001305 _____ () C:\Users\Public\Desktop\Ashampoo Burning Studio 6 FREE.lnk
2014-10-11 16:57 - 2014-10-11 16:57 - 00000214 _____ () C:\Users\Public\Desktop\Your Software Deals.url
2014-10-11 16:57 - 2014-10-11 16:57 - 00000000 ____D () C:\Users\Maria\AppData\Local\ashampoo
2014-10-11 16:57 - 2014-10-11 16:57 - 00000000 ____D () C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Ashampoo
2014-10-11 16:57 - 2014-10-11 16:57 - 00000000 ____D () C:\ProgramData\Ashampoo
2014-10-11 16:57 - 2014-10-11 16:57 - 00000000 ____D () C:\Program Files (x86)\Ashampoo
2014-10-11 12:04 - 2014-10-11 12:05 - 00000000 ____D () C:\Users\Maria\Documents\Fax
2014-10-09 07:42 - 2014-10-09 07:42 - 00001745 _____ () C:\Users\Public\Desktop\iTunes.lnk
2014-10-09 07:42 - 2014-10-09 07:42 - 00000000 ____D () C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\iTunes
2014-10-08 13:33 - 2014-10-08 17:59 - 00000000 ____D () C:\Program Files (x86)\McAfee
2014-10-08 11:19 - 2014-10-08 11:20 - 00000000 ____D () C:\Games
2014-10-04 17:13 - 2014-10-04 17:14 - 00000000 ____D () C:\Up load
2014-10-04 16:48 - 2014-10-13 11:30 - 00003358 _____ () C:\windows\System32\Tasks\RealDownloaderRealUpgradeScheduledTaskS-1-5-21-1643772304-1289773838-862653175-1000
2014-10-04 16:48 - 2014-10-13 11:30 - 00003224 _____ () C:\windows\System32\Tasks\RealDownloaderRealUpgradeLogonTaskS-1-5-21-1643772304-1289773838-862653175-1000
2014-10-01 03:26 - 2014-09-25 04:08 - 00371712 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\qdvd.dll
2014-10-01 03:26 - 2014-09-25 03:40 - 00519680 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\SysWOW64\qdvd.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-19 20:05 - 00374968 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\iedkcs32.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-19 19:39 - 00327872 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\SysWOW64\iedkcs32.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-19 01:01 - 23591424 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\mshtml.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-19 00:29 - 02724864 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\mshtml.tlb
2014-09-28 15:57 - 2014-08-19 00:29 - 00004096 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\ieetwcollectorres.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-19 00:26 - 17455104 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\SysWOW64\mshtml.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-19 00:20 - 02793984 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\iertutil.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-19 00:19 - 05833728 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\jscript9.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-19 00:15 - 00547328 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\vbscript.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-19 00:15 - 00066048 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\iesetup.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-19 00:14 - 00083968 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\MshtmlDac.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-19 00:14 - 00048640 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\ieetwproxystub.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-19 00:08 - 04232704 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\SysWOW64\jscript9.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-19 00:08 - 00051200 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\jsproxy.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-19 00:08 - 00033792 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\iernonce.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-19 00:05 - 00596480 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\ieui.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-19 00:03 - 00758272 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\jscript9diag.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-19 00:03 - 00139264 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\ieUnatt.exe
2014-09-28 15:57 - 2014-08-19 00:03 - 00111616 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\ieetwcollector.exe
2014-09-28 15:57 - 2014-08-18 23:57 - 02724864 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\SysWOW64\mshtml.tlb
2014-09-28 15:57 - 2014-08-18 23:56 - 00940032 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\MsSpellCheckingFacility.exe
2014-09-28 15:57 - 2014-08-18 23:51 - 00446464 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\dxtmsft.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-18 23:46 - 00454656 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\SysWOW64\vbscript.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-18 23:45 - 00072704 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\JavaScriptCollectionAgent.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-18 23:45 - 00061952 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\SysWOW64\iesetup.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-18 23:44 - 00061952 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\SysWOW64\MshtmlDac.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-18 23:44 - 00051200 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\SysWOW64\ieetwproxystub.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-18 23:42 - 02185728 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\SysWOW64\iertutil.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-18 23:40 - 00195584 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\msrating.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-18 23:39 - 00085504 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\mshtmled.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-18 23:39 - 00043008 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\SysWOW64\jsproxy.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-18 23:39 - 00032768 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\SysWOW64\iernonce.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-18 23:38 - 00289280 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\dxtrans.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-18 23:37 - 00440320 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\SysWOW64\ieui.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-18 23:36 - 00112128 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\SysWOW64\ieUnatt.exe
2014-09-28 15:57 - 2014-08-18 23:35 - 00597504 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\SysWOW64\jscript9diag.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-18 23:27 - 00365056 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\SysWOW64\dxtmsft.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-18 23:25 - 00727040 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\msfeeds.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-18 23:25 - 00707072 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\ie4uinit.exe
2014-09-28 15:57 - 2014-08-18 23:23 - 02104832 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\inetcpl.cpl
2014-09-28 15:57 - 2014-08-18 23:23 - 01249280 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\mshtmlmedia.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-18 23:22 - 00060416 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\SysWOW64\JavaScriptCollectionAgent.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-18 23:19 - 00164864 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\SysWOW64\msrating.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-18 23:17 - 00243200 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\SysWOW64\dxtrans.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-18 23:17 - 00069632 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\SysWOW64\mshtmled.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-18 23:16 - 13588480 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\ieframe.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-18 23:15 - 11769856 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\SysWOW64\ieframe.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-18 23:15 - 02310656 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\wininet.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-18 23:09 - 00603136 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\SysWOW64\msfeeds.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-18 23:08 - 02014208 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\SysWOW64\inetcpl.cpl
2014-09-28 15:57 - 2014-08-18 23:07 - 01068032 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\SysWOW64\mshtmlmedia.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-18 22:55 - 01447424 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\urlmon.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-18 22:46 - 01812992 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\SysWOW64\wininet.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-18 22:38 - 01190400 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\SysWOW64\urlmon.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-18 22:38 - 00775168 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\ieapfltr.dll
2014-09-28 15:57 - 2014-08-18 22:36 - 00678400 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\SysWOW64\ieapfltr.dll
2014-09-28 15:50 - 2014-06-27 04:08 - 02777088 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\msmpeg2vdec.dll
2014-09-28 15:50 - 2014-06-27 03:45 - 02285056 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\SysWOW64\msmpeg2vdec.dll
2014-09-28 15:49 - 2014-09-10 00:11 - 00002048 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\tzres.dll
2014-09-28 15:49 - 2014-09-09 23:47 - 00002048 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\SysWOW64\tzres.dll
2014-09-28 15:49 - 2014-08-01 13:53 - 01031168 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\TSWorkspace.dll
2014-09-28 15:49 - 2014-08-01 13:35 - 00793600 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\SysWOW64\TSWorkspace.dll
2014-09-28 15:49 - 2014-07-07 04:06 - 01460736 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\lsasrv.dll
2014-09-28 15:49 - 2014-07-07 04:06 - 00728064 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\kerberos.dll
2014-09-28 15:49 - 2014-07-07 03:40 - 00550912 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\SysWOW64\kerberos.dll
2014-09-28 15:49 - 2014-07-07 03:40 - 00022016 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\SysWOW64\secur32.dll
2014-09-28 15:49 - 2014-07-07 03:39 - 00096768 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\SysWOW64\sspicli.dll
2014-09-28 15:49 - 2014-06-24 05:29 - 02565120 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\d3d10warp.dll
2014-09-28 15:49 - 2014-06-24 04:59 - 01987584 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\SysWOW64\d3d10warp.dll
2014-09-27 21:02 - 2014-10-14 11:45 - 00000000 ____D () C:\utils
2014-09-19 13:52 - 2014-10-14 11:06 - 00000000 ____D () C:\Computer messages
2014-09-17 20:01 - 2014-10-14 10:11 - 00000000 ____D () C:\Lagra på DVD
2014-09-17 13:05 - 2014-09-17 13:05 - 00000000 ____D () C:\Program Files (x86)\ESET
2014-09-15 17:12 - 2010-08-30 08:34 - 00536576 _____ (SQLite Development Team) C:\windows\SysWOW64\sqlite3.dll
2014-09-14 21:15 - 2014-10-10 21:31 - 00003186 _____ () C:\windows\System32\Tasks\HPCeeScheduleForMaria
2014-09-14 21:15 - 2014-10-10 21:31 - 00000332 _____ () C:\windows\Tasks\HPCeeScheduleForMaria.job
 
==================== One Month Modified Files and Folders =======
 
(If an entry is included in the fixlist, the file\folder will be moved.)
 
2014-10-14 16:25 - 2009-07-14 07:13 - 00783424 _____ () C:\windows\system32\PerfStringBackup.INI
2014-10-14 15:51 - 2012-07-11 22:53 - 00000830 _____ () C:\windows\Tasks\Adobe Flash Player Updater.job
2014-10-14 15:45 - 2014-06-29 22:06 - 00000000 ____D () C:\Users\Maria\Desktop\many files
2014-10-14 15:27 - 2013-02-24 20:01 - 01706423 _____ () C:\windows\WindowsUpdate.log
2014-10-14 15:27 - 2009-07-14 06:45 - 00024608 ____H () C:\windows\system32\7B296FB0-376B-497e-B012-9C450E1B7327-5P-1.C7483456-A289-439d-8115-601632D005A0
2014-10-14 15:27 - 2009-07-14 06:45 - 00024608 ____H () C:\windows\system32\7B296FB0-376B-497e-B012-9C450E1B7327-5P-0.C7483456-A289-439d-8115-601632D005A0
2014-10-14 15:21 - 2013-09-03 12:56 - 00000000 ____D () C:\Users\Maria\subtitles
2014-10-14 15:19 - 2012-07-11 23:00 - 00000000 ____D () C:\ProgramData\PDFC
2014-10-14 15:18 - 2014-08-31 18:51 - 00019090 _____ () C:\windows\setupact.log
2014-10-14 15:18 - 2014-07-31 06:07 - 00043896 _____ () C:\windows\error.log
2014-10-14 15:18 - 2014-07-31 06:06 - 00009968 _____ () C:\windows\errord.log
2014-10-14 15:18 - 2009-07-14 07:08 - 00000006 ____H () C:\windows\Tasks\SA.DAT
2014-10-14 15:01 - 2014-01-27 14:18 - 00000000 ____D () C:\Users\Maria\Documents\Maria
2014-10-14 12:38 - 2013-07-24 06:55 - 00000000 ____D () C:\ProgramData\McAfee
2014-10-13 17:52 - 2013-07-07 13:37 - 00000000 ____D () C:\Users\Maria\AppData\Roaming\vlc
2014-10-13 16:49 - 2013-02-24 20:18 - 00003918 _____ () C:\windows\System32\Tasks\User_Feed_Synchronization-{7E17E5F4-052D-40FB-945F-64A5013E08C5}
2014-10-12 22:08 - 2014-07-12 10:09 - 00000000 ____D () C:\Users\Maria\AppData\Local\CutePDF Writer
2014-10-12 21:16 - 2013-02-25 22:59 - 00000000 ____D () C:\Users\Maria\AppData\Local\CrashDumps
2014-10-11 12:08 - 2009-07-14 07:32 - 00000000 ____D () C:\windows\system32\FxsTmp
2014-10-11 12:04 - 2013-02-24 20:18 - 00000000 ____D () C:\Users\Maria\AppData\Local\PDFC
2014-10-09 07:43 - 2013-12-12 10:26 - 00000000 ____D () C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\iCloud
2014-10-09 07:42 - 2014-07-17 10:21 - 00000000 ____D () C:\ProgramData\34BE82C4-E596-4e99-A191-52C6199EBF69
2014-10-09 07:42 - 2014-07-17 10:21 - 00000000 ____D () C:\Program Files\iTunes
2014-10-09 07:42 - 2014-07-17 10:21 - 00000000 ____D () C:\Program Files (x86)\iTunes
2014-10-09 07:41 - 2014-07-17 10:21 - 00000000 ____D () C:\Program Files\iPod
2014-10-08 17:59 - 2014-07-31 06:06 - 00016514 _____ () C:\windows\PFRO.log
2014-10-08 16:43 - 2014-07-03 19:25 - 00000000 ____D () C:\Maria
2014-10-08 11:09 - 2014-07-30 14:29 - 00000000 ____D () C:\Program Files (x86)\SeaMonkey
2014-10-04 16:46 - 2009-07-14 07:08 - 00032620 _____ () C:\windows\Tasks\SCHEDLGU.TXT
2014-09-30 14:09 - 2009-07-14 05:20 - 00000000 ____D () C:\windows\rescache
2014-09-29 08:43 - 2013-02-27 11:15 - 00000000 ____D () C:\Program Files (x86)\Google
2014-09-28 16:58 - 2013-06-24 21:08 - 00002441 _____ () C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Adobe Reader XI.lnk
2014-09-28 15:56 - 2011-02-11 19:15 - 00767290 _____ () C:\windows\SysWOW64\PerfStringBackup.INI
2014-09-28 15:55 - 2013-08-15 06:26 - 00000000 ____D () C:\windows\system32\MRT
2014-09-28 15:55 - 2013-03-03 22:16 - 00002119 _____ () C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Microsoft Security Essentials.lnk
2014-09-28 15:55 - 2013-03-03 22:16 - 00000000 ____D () C:\Program Files\Microsoft Security Client
2014-09-28 15:55 - 2013-03-03 22:16 - 00000000 ____D () C:\Program Files (x86)\Microsoft Security Client
2014-09-28 15:55 - 2013-03-01 10:44 - 00001945 _____ () C:\windows\epplauncher.mif
2014-09-28 15:51 - 2013-05-10 20:04 - 101694776 _____ (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\MRT.exe
2014-09-28 10:03 - 2009-07-14 04:34 - 00000505 _____ () C:\windows\win.ini
2014-09-28 10:02 - 2013-02-24 20:07 - 00000000 ____D () C:\Users\Maria
2014-09-24 10:51 - 2012-07-11 22:53 - 00701104 _____ (Adobe Systems Incorporated) C:\windows\SysWOW64\FlashPlayerApp.exe
2014-09-24 10:51 - 2012-07-11 22:53 - 00071344 _____ (Adobe Systems Incorporated) C:\windows\SysWOW64\FlashPlayerCPLApp.cpl
2014-09-24 10:51 - 2012-07-11 22:53 - 00003768 _____ () C:\windows\System32\Tasks\Adobe Flash Player Updater
2014-09-24 10:05 - 2013-04-18 20:26 - 00000000 ____D () C:\Program Files\Recuva
2014-09-22 08:42 - 2010-11-21 05:27 - 00278152 ____N (Microsoft Corporation) C:\windows\system32\MpSigStub.exe
2014-09-17 04:23 - 2014-07-30 14:29 - 00000000 ____D () C:\ProgramData\BOINC
2014-09-16 19:42 - 2013-12-10 10:19 - 00000000 ____D () C:\Users\Maria\AppData\Roaming\JGsoft
2014-09-16 19:42 - 2012-07-11 22:53 - 00000000 ____D () C:\windows\system32\Macromed
2014-09-16 19:42 - 2009-07-14 05:20 - 00000000 ____D () C:\windows\AppCompat
2014-09-16 19:41 - 2013-03-07 17:46 - 00000000 ____D () C:\ProgramData\Real
2014-09-16 19:41 - 2009-07-14 05:20 - 00000000 ___HD () C:\windows\system32\GroupPolicy
2014-09-16 19:41 - 2009-07-14 05:20 - 00000000 ____D () C:\windows\registration
2014-09-16 19:28 - 2014-05-06 14:40 - 00000003 _____ () C:\Users\Maria\AppData\Local\proxy.log
2014-09-16 19:24 - 2013-05-29 11:33 - 00000000 ____D () C:\Program Files\Java
2014-09-16 19:23 - 2013-04-12 20:59 - 00000000 ____D () C:\Program Files (x86)\Java
2014-09-15 14:32 - 2014-02-18 12:04 - 00000008 _____ () C:\ProgramData\ntuser.pol
2014-09-15 11:43 - 2014-01-07 12:04 - 00000000 ____D () C:\ProgramData\Informer Technologies, Inc
2014-09-15 10:39 - 2013-12-21 13:23 - 00000144 _____ () C:\Users\Maria\AppData\Roaming\WB.CFG
2014-09-14 11:16 - 2012-07-11 22:43 - 00000000 ___HD () C:\Program Files (x86)\InstallShield Installation Information
 
Some content of TEMP:
====================
C:\Users\Maria\AppData\Local\Temp\Foxit Reader Updater.exe
C:\Users\Maria\AppData\Local\Temp\Quarantine.exe
 
 
==================== Bamital & volsnap Check =================
 
(There is no automatic fix for files that do not pass verification.)
 
C:\Windows\System32\winlogon.exe => File is digitally signed
C:\Windows\System32\wininit.exe => File is digitally signed
C:\Windows\SysWOW64\wininit.exe => File is digitally signed
C:\Windows\explorer.exe => File is digitally signed
C:\Windows\SysWOW64\explorer.exe => File is digitally signed
C:\Windows\System32\svchost.exe => File is digitally signed
C:\Windows\SysWOW64\svchost.exe => File is digitally signed
C:\Windows\System32\services.exe => File is digitally signed
C:\Windows\System32\User32.dll => File is digitally signed
C:\Windows\SysWOW64\User32.dll => File is digitally signed
C:\Windows\System32\userinit.exe => File is digitally signed
C:\Windows\SysWOW64\userinit.exe => File is digitally signed
C:\Windows\System32\rpcss.dll => File is digitally signed
C:\Windows\System32\Drivers\volsnap.sys => File is digitally signed
 
==================== BCD ================================
 
Firmware Boot Manager
---------------------
identifier              {fwbootmgr}
displayorder            {bootmgr}
                        {9fa7c7d8-cb97-11e1-81c6-e840f273b46e}
                        {9fa7c7d9-cb97-11e1-81c6-e840f273b46e}
                        {9fa7c7db-cb97-11e1-81c6-e840f273b46e}
                        {9fa7c7dc-cb97-11e1-81c6-e840f273b46e}
                        {9fa7c7dd-cb97-11e1-81c6-e840f273b46e}
                        {9fa7c7de-cb97-11e1-81c6-e840f273b46e}
                        {9fa7c7df-cb97-11e1-81c6-e840f273b46e}
timeout                 2
 
Windows Boot Manager
--------------------
identifier              {bootmgr}
device                  partition=\Device\HarddiskVolume1
path                    \EFI\Microsoft\Boot\bootmgfw.efi
description             Windows Boot Manager
locale                  en-US
inherit                 {globalsettings}
extendedinput           Yes
default                 {current}
resumeobject            {9fa7c7e0-cb97-11e1-81c6-e840f273b46e}
displayorder            {current}
toolsdisplayorder       {memdiag}
timeout                 30
customactions           0x1000085000001
                        0x5400000f
custom:5400000f         {5ca22998-7ef2-11e2-b852-4c72b9027c36}
 
Firmware Application (101fffff)
-------------------------------
identifier              {9fa7c7d8-cb97-11e1-81c6-e840f273b46e}
description             USB Floppy/CD
 
Firmware Application (101fffff)
-------------------------------
identifier              {9fa7c7d9-cb97-11e1-81c6-e840f273b46e}
description             USB Hard Drive
 
Firmware Application (101fffff)
-------------------------------
identifier              {9fa7c7db-cb97-11e1-81c6-e840f273b46e}
description             ATAPI CD-ROM Drive
 
Firmware Application (101fffff)
-------------------------------
identifier              {9fa7c7dc-cb97-11e1-81c6-e840f273b46e}
description             CD/DVD Drive 
 
Firmware Application (101fffff)
-------------------------------
identifier              {9fa7c7dd-cb97-11e1-81c6-e840f273b46e}
description             USB Floppy/CD
 
Firmware Application (101fffff)
-------------------------------
identifier              {9fa7c7de-cb97-11e1-81c6-e840f273b46e}
description             Hard Drive
 
Firmware Application (101fffff)
-------------------------------
identifier              {9fa7c7df-cb97-11e1-81c6-e840f273b46e}
description             Atheros Boot Agent
 
Windows Boot Loader
-------------------
identifier              {5ca22996-7ef2-11e2-b852-4c72b9027c36}
device                  ramdisk=[D:]\Recovery\WindowsRE\Winre.wim,{5ca22997-7ef2-11e2-b852-4c72b9027c36}
path                    \windows\system32\winload.efi
description             Windows Recovery Environment
inherit                 {bootloadersettings}
osdevice                ramdisk=[D:]\Recovery\WindowsRE\Winre.wim,{5ca22997-7ef2-11e2-b852-4c72b9027c36}
systemroot              \windows
nx                      OptIn
winpe                   Yes
 
Windows Boot Loader
-------------------
identifier              {5ca22998-7ef2-11e2-b852-4c72b9027c36}
device                  ramdisk=[D:]\Recovery\WindowsRE\Winre.wim,{5ca22999-7ef2-11e2-b852-4c72b9027c36}
path                    \windows\system32\winload.efi
description             Windows Recovery Environment
inherit                 {bootloadersettings}
osdevice                ramdisk=[D:]\Recovery\WindowsRE\Winre.wim,{5ca22999-7ef2-11e2-b852-4c72b9027c36}
systemroot              \windows
nx                      OptIn
winpe                   Yes
 
Windows Boot Loader
-------------------
identifier              {current}
device                  partition=C:
path                    \windows\system32\winload.efi
description             Windows 7
locale                  en-US
inherit                 {bootloadersettings}
recoverysequence        {5ca22998-7ef2-11e2-b852-4c72b9027c36}
recoveryenabled         Yes
osdevice                partition=C:
systemroot              \windows
resumeobject            {9fa7c7e0-cb97-11e1-81c6-e840f273b46e}
nx                      OptIn
 
Resume from Hibernate
---------------------
identifier              {9fa7c7e0-cb97-11e1-81c6-e840f273b46e}
device                  partition=C:
path                    \windows\system32\winresume.efi
description             Windows Resume Application
locale                  en-US
inherit                 {resumeloadersettings}
filedevice              partition=C:
filepath                \hiberfil.sys
debugoptionenabled      No
 
Windows Memory Tester
---------------------
identifier              {memdiag}
device                  partition=\Device\HarddiskVolume1
path                    \EFI\Microsoft\Boot\memtest.efi
description             Windows Memory Diagnostic
locale                  en-US
inherit                 {globalsettings}
badmemoryaccess         Yes
 
EMS Settings
------------
identifier              {emssettings}
bootems                 Yes
 
Debugger Settings
-----------------
identifier              {dbgsettings}
debugtype               Serial
debugport               1
baudrate                115200
 
RAM Defects
-----------
identifier              {badmemory}
 
Global Settings
---------------
identifier              {globalsettings}
inherit                 {dbgsettings}
                        {emssettings}
                        {badmemory}
 
Boot Loader Settings
--------------------
identifier              {bootloadersettings}
inherit                 {globalsettings}
                        {hypervisorsettings}
 
Hypervisor Settings
-------------------
identifier              {hypervisorsettings}
hypervisordebugtype     Serial
hypervisordebugport     1
hypervisorbaudrate      115200
 
Resume Loader Settings
----------------------
identifier              {resumeloadersettings}
inherit                 {globalsettings}
 
Device options
--------------
identifier              {5ca22997-7ef2-11e2-b852-4c72b9027c36}
description             Ramdisk Options
ramdisksdidevice        partition=D:
ramdisksdipath          \Recovery\WindowsRE\boot.sdi
 
Device options
--------------
identifier              {5ca22999-7ef2-11e2-b852-4c72b9027c36}
description             Ramdisk Options
ramdisksdidevice        partition=D:
ramdisksdipath          \Recovery\WindowsRE\boot.sdi
 
 
 
LastRegBack: 2014-10-06 20:03
 
==================== End Of Log ============================

Tjänster Länge sedan

Hej..ngn som vet hur man tar bort ett program som är avinstallerat i tjänster...jag menar inte bara att avaktivera det utan ta bort det!!   Har testat Network Magic o programmet ligger kvar i tjänster. Hur gör man?

Behöver hjälp med en ekvation! Matte A Länge sedan

Hej,

Jag får inte till det i skallen med en ekvation, need your help!

 

Uppgiften:

När Daniel var 8år var hans pappa 31år. Nu är Daniels pappa dubbelt så gammal som Daniel.Hur gammal är grabben? Skriv ekvation.

 

Hur fasiken får man det till det ekvationsmässigt?

 

/Mvh Fredrik

Starta eget Länge sedan

Jag har funderat på om man ska ta och starta eget och komma på någon revolutionerande app! Haha. 

 

Helt ärligt så undrar jag lite om några här har startat eget och har lite tips. Har ni någon erfarenhet av stockholminnovation.se och almi.se?

 

Läste om lite roliga tjänster som släppt och kommer släppas snart här idag: http://thenextweb.com/insider/2014/07/30/9-favorite-startups-500-startups-demo-day/

 

 

Poppar umm massa fönster i firefox? Länge sedan

jag har nyss installerat firefox igen efter att kört en annan webbläsare ett tag, men nu när jag installerade firefox igen så börjar det komma upp massa pop up fönster med konstiga webb adresser osv, det är asjobbigt. nån som har tips på hur jag förhindrar det?

Lösenord till Setup Länge sedan

Hej.

Jag kör Win 7 PRO, 64 bit

 

Jag har glömt lösenordet till BIOS (Setup).

(Alltså inte till Användarkontot i Windows)

 

Kan man lösa detta på något (enkelt) sätt ?

 

Vill helst radera lösenordet helt och hållet.

 

Peter

Inloggningsfönster överst Länge sedan

Hej,

 

Jag använder schemaläggaren (task scheduler) för att automatiskt få upp ett inloggningsfönster till en VPN-anslutning varje gång jag loggar in på ett användarkonto med hjälp av funktionen:
C:\Windows\System32\rasphone.exe -d "VPN-namn"

 

Problemet är att inloggningsfönstret hamnar under andra öppna programfönster när jag loggar in på användarkontot. Finns det något sätt att få inloggningsfönstret överst?

 

MVH

 

Linux sh script Länge sedan

Hej,

 

Vet inte vad som här kallas men det här så här som jag vill göra.

 

Sh fil som test.sh.

Sen när jag kör den med så här ./test.sh fghghj3

 

Så jag vill att "fghghj3" som komma med i sh script på någon sätt.

 

i sh som tex.

 

sudo {user} = "fghghj3"

 

 

Hoppas att ni förstår mig.

Fungerar inte att importera kontakter till Outlook 2013?! Länge sedan

Sitter och sliter mitt hår när det inte fungerar som det ska....

Har följt rådet att skapa en .csv-fil från tidigare mailprogram i en annan dator...Windows Live Mail...

Men när jag importerar filen till Outlook 2013 hamnar informationen inte på rätt ställe...i tex kontaktnamnet hamnar även mailadress...och telefonnr 

försvinner helt och hållet....

 

Börjar ana att det kanske hänger ihop med exceldok och hur det sparas men jag vet inte hur jag ska få till det...suck..

 

Är det någon som har en aning om var problemet kan ligga?

Symantec admits anti-virus software is no longer effective Länge sedan

Nice att veta

 

Symantec admits anti-virus software is no longer effective at stopping virus attacks

 

FireEye Threat Map

Spotify (webbtjänst): Nätverksproblem?! Länge sedan

Är det fler som känner igen det här problemet?

 

Spotify.png

 

 

Både min sambo och jag har varit utsatt för problemet under en längre tid. Förut fungerade allt perfekt, men nu helt plötsligt utan anledning fungerar Spotifys webbtjänst inte längre.

 

Jag googlade på problemet och kunde inte hitta någon lösning eller förklaring. Brandväggsproblem tvivlar jag på då det fungerat perfekt tidigare utan mekande i brandväggen.

 

Även Deluge har lagt av för oss båda. Tidigare fungerade även Deluge, men inte nu längre.

 

Tack på förhand för tips och lösningar!

Virus Länge sedan

Hej!

 

Blev idag uppringd av något företag från USA som hävdade att min dator var infekterad med virus till deras företag, de fjärrstyrde min dator och laddade ner något program som skulle ta bort det här problemet. De bad mig även uppge vissa personuppgifter och när jag sen kollade mitt konto var 5000 kr borta, bluffen var då ett faktum. Vilka program ska jag ladda ner för att ta bort eventuella keyloggerprogram eller andra virus som kan ha hamnat i datorn? Ska scanna min dator efter virus men vet att det finns program som inte hittas ändå.

 

Tacksam för svar!

Dra om fiber kabel hyra någon som gör det Länge sedan

Hej,

 

Jag försöker hitta något företag som kan dra om fiber kabel i en lägenhet, för vill inte ha den där den är nu utan vill flytta den till ett annat rum?

 

 

Vad kan det kosta att hyra en kille som kan göra det jobbet? 

 

Funktionskontroll_1961.jpg

OSB inte min bild.


Add RSS | Settings